20140410

i'm afraid of falling

jessen huppari on love söpöj ihanötMiks ees päivittelen tätä blogia ku ei tää kummiskaa oo hengissä kovinkaa hyvin :-D Mua väsyttää koko ajan ja musta on tullu maailman ärsyttävin ihminen. Kuitenki, koulujuttuihin on tullu jotai tolkkua, tuntuu että taidanki saada pienen otteen koulunkäynnistä ennen ku päättötodistus on kädessä. Pelottaa vaa että lässähdän taas kerran. Hitto. Sentää mun korvat on kymppivenyt ja mulla on supersöpät New Rockit. Eipä tällä hetkellä taaskaa tule muuta kivaa mielee (paitsi pannullinen kahvia).

14 kommenttia:

  1. ihana banneri, tykkään! :-) ja muutenki jees ulkoasu :)

    VastaaPoista
  2. ihanan persoonallinen blogi sulla, me likey! ♥ ihania kuvia ja jotenki tykkään tästä blogista, siis kun nuo postaukset on peräkkäin sillei.. hienosti :')

    VastaaPoista
  3. Olis kiva jos tää valkonen osa blogista olis sillai keskel. Siul on kivoi venytyksii. Miulki on nyt 10mm korvat, hihii c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tajua kyllä mitä tarkallee meinaat, kyllä tässä kaikki valkonen pitäs olla suunnillee keskellä :o
      ja kiitoksia, kymppivenärit on parhaat! :')

      Poista
  4. ihana ulkoasu, ja kivsuja venytyksiä :-) vaikutat tosi kiinnostavalta, jote jatka vaan bloggaamista!

    VastaaPoista
  5. uiii vähäkö ihana blogi, liityn ehottomasti lukijaks :,3 mist muute nuo punaset ruutu housut? Siistei venytyksii, mieki haluisin jos siis ois korvissa ees jonkunlaiset reijät :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos tosi paljon :) pöksyt on joskus aikoja sitte ostettu kirppikseltä :D siinäpä onki yksi hyvä syy venyttää korvia ku saa nui hienoja koruja niihi :3

      Poista
  6. Sulla on ihanan oloinen blogi ja taidan lisätäkkin tän tuonne kirjanmerkkeihin ja palailla välillä tänne! :)

    VastaaPoista

otan vastaa kritiikkii mut hei muistetaa käytöstavat
en auta ulkoasujutuis elä kysy pliis